Szuper Kupa Szervezési Lehetőségek

Tisztelt Versenyszervezők és minden, 2023. évre versenyengedélyt váltott versenyző Sporttársunk!

A Magyar Postagalamb Sportszövetség által 2023. évi Szuper Kupa bajnokság sorozat a Szövetség által kiírt Nemzeti Bajnoksági forma. A Sportszövetség jogi személyiségű tagjainak nem kötelező erejű részt venni a bajnokságban, de ez nem jelenti azt, hogy a természetes személy tagjai számára nem lehet, és nem kell biztosítani a lehetőséget, hogy területileg egybetartozó, más versenyszervező központi gyűjtőhelyén, az adott versenyszervezővel történő előzetes egyeztetés alapján, a tagok részt vehessenek ezen a megmérettetésen.

A Szuper Kupa sorozatban küldeni kívánó versenyzők keressék fel az területileg érintett versenyszervezőt, győződjenek meg a gyűjtés, szállítás feltételeiről, és adják le a küldeni kívánt létszámokat.

A Szuper Kupa sorozatban részt nem vevő versenyszervezőknek, a területileg érintett, a Szuper Kupa bajnokságban résztvevő másik versenyszervező által, annak versenyprogramjában meghirdetett utakat, kötelezően fel kell venni hivatalos versenyként „mypigeon” rendszerbe a saját felületükön. Az érintett utakon a saját versenyzőik által elért eredményeket fel kell tölteni a rendszerbe, hogy a hivatalos nemzeti eredmény számításakor minden résztvevő tag eredménye összefésülésre kerüljön.

A Szuper Kupa  versenyben részt nem vevő versenyszervező saját bajnokságában, a versenyző természetes személy tagjai által, más versenyszervező szervezésében megrendezett Szuper Kupa versenyeken elért eredményeiket nem kell a saját bajnokságban összesíteni, de a versenyen a galamb elért eredménye a kiállítási kategóriában – nemzeti hivatalos eredmény lévén – meg fog jelenni.

Üdvözlettel:
Mátyók György OVB Elnök,
Mihalik Csaba Alenök

A hozzászólások le vannak tiltva.