Ismételt kérés (SVB)

Tisztelt Versenyszervezők!

 

A 2022.05.05-én kiküldött levelünkben részletesen leírtuk, hogy az ellenőrzési jegyzőkönyvek tartalmi részével és a fájl nevekkel kapcsolatosan mi az elvárásunk.

Eddig az előírásoknak megfelelő jegyzőkönyv nem-igen érkezett hozzánk. A kért fájl név alkalmazását senki nem produkálta. Az SVB. úgy véli, hogy ha továbbra sem követeljük meg a szabályok betartását, soha nem érjük el a kívánt rendszerezettséget. Nem azért kértük az egységes fájl név kezelést, mert úri kedvünk azt diktálta, hanem azért, hogy az áttekinthetőség és a visszakereshetőség lényegesen egyszerűbb legyen. A jegyzőkönyvet elkészítő szervezet vb. egy perc alatt megteheti azt a néhány átnevezést, míg a szövetségi vb-nek a több száz jegyzőkönyv beazonosítása és regisztrálása rengeteg felesleges munkába és elpazarolt időbe kerül.

Kérjük továbbá, hogy a jegyzőkönyveket ne az e-mail-be másolják be, hanem csatolt mellékletként küldjék!

Ezért az eddig beküldött jegyzőkönyveket nem fogadjuk el! Ismét mellékeljük a kitöltésnél és az átnevezésnél előírt mintát. kérjük az eddig leadott jegyzőkönyveket is a szerint módosítani és újraküldeni!

A jegyzőkönyvek beérkezésének ideje táblázatban rögzítve lesz!
Kérem mindenki figyeljen oda a szabályos és helyes ellenőrzésekre!

Üdvözlettel: Mátyók György
SVB Elnök

A hozzászólások le vannak tiltva.