Tájékoztatás a nemzeti gyűrűs fiatal galambok díjazásáról

Tájékoztatás a nemzeti gyűrűs fiatal galambok díjazásáról

A Magyar Postagalamb Sportszövetség 2021. évben is kiírta „Nemzeti gyűrűs fiatal galambok” pénzdíjas versenyét. A verseny kiírása és feltételei emlékeztetőül a következők:
Nemzeti gyűrűs FIATAL galambok Pénzdíjas versenye:
Valamennyi versenyszervező előre kijelölt hivatalos fiatal versenyén a Nemzeti színű gyűrűs fiatal galambok számára kerül kiírásra. A verseny távja lehetőleg 300 km felett legyen. Amennyiben ez nem valósul meg, úgy a versenyszervező utolsó érvényes, hivatalos fiatal versenye kerül értékelésre. Valamennyi indulóból számított, 20 %-os listán helyezést elért nemzeti színű gyűrűs galambok kerülnek besorolásra.

Díjazás: csak egyéni díjazás, az első 10 helyezett „N” gyűrűs galamb pénzdíjazása. A díjalap az adott versenyszervező által az adott évre megvásárolt „N” gyűrűk száma alapján kerül megállapításra. A díjalap mértéke megvásárolt gyűrűnkként 300,- Ft.Felosztás díjalap %-ban, az alábbi táblázat szerint.Ha nincs 10 db. „N” gyűrűs galamb a listán, abban az esetben a teljes díjalap a listán szereplők között kerül felosztásra.

5000,- Ft-nál kisebb összegű díj nem lehet.

Ha a díjalap kis mértéke miatt valamely helyezett galamb díja nem éri el az 5000,- Ft-ot, úgy a díjazásban részesülő galambok számát kell csökkenteni és a díjalapot köztük felosztani.A galambot csak a gyűrűkártya szerinti tulajdonosa versenyeztetheti, csak ő nyerheti a díjakat.

Az elnyert pénzdíjak átutalásáról hamarosan intézkedünk, ezért kérjük a versenyszervezőket mielőbb közöljék szervezetük bankszámlaszámát.

Kérjük a versenyszervezőket, a díjakat valamely ünnepélyes rendezvényen (Küldöttgyűlés, díjkiosztó stb.)  adják át a nyerteseknek.

 Budapest, 2022.02.23.

Sporttársi üdvözlettel:
Hegyi György
Elnök

A hozzászólások le vannak tiltva.