Új elnök Németországban!

A Német Postagalamb Szövetség (2022. 01. 07.) éves közgyűlésén az egy éve elhunyt Richard Gross helyett új elnököt választottak.Az új elnök Ulrich PECK úr lett, szinte egyhangú (80 igen 2 ellene, egy tartózkodás) szavazattal. Az elnökség új tagjának választották Martin Stiens urat szinte egyhangú (81 igen, egy tartózkodás) szavazattal.Megvitatták és megszavazták a Német Postagalamb Szövetség ÚJ Bajnoksági formáját, amely alább olvasható:

A Regionális Szövetségek által rendezett közös versenyekből az utolsó 8 útból 7 számít. Előfeltétel: csak 300 km feletti utak számítanak, melyek közül egy út 600 km feletti, és két út 500 km feletti távú kell, hogy legyen! A 7 út összesített kilométere minimum 2800 km kell legyen!

A közgyűlés megvitatta és megszavazta a Német Postagalamb Szövetség Ász (AS) galamb értékelési formáját is, amely alább olvasható:

Az Ász (AS) galamb értékelés csak a Német Szövetségi Bajnokságban figyelembe vett 7 versenyén elért b, és c, kategóriás utak alapján lesz a jövőben kiértékelve.

A Német Postagalamb Szövetség elnökségébe a közgyűlés két tiszteletbeli tagot választott:

Dr. Gerhard LETSCHAT
Dr. Bertalan JILLY (Ungarn)

Forrás: Verband Deutscher Brieftaubenzüchter ev. honlap

A hozzászólások le vannak tiltva.