Külföldi feleresztési helyek – 2018

Németország

A német szövetség megküldte a hivatalos feleresztési helyek listáját. A lista ide kattintva érhető el.

Levelükben a következő fontos információk is szerepelnek (eredeti levél itt):

“Tisztelt Hölgyem , Uram!

Az elkövetkező versenyszezonra való felkészülés részeként ismételten hangsúlyozni szeretnénk, hogy postagalambokat csak hivatalos feleresztési helyről lehet versenyeztetni.

Ezen levél mellékleteként találják a feleresztési helyek listáját, amelyet külföldi galambok esetében is használni lehet.

Kérem vegyék figyelembe, hogy a felelős kapcsolattartót a versenyt megelőzően értesíteni kell, így jelen tudnak lenni a feleresztés napján.

Az elnökség 2018. február 23-án hozott döntése alapján minden jelen lévő versenyszervezet 20 eurót kell, hogy fizessen a kapcsolattartó felé. A fizetést közvetlenül a kapcsolattartó személynek kell megtenni a feleresztés helyén.”

 

Csehország

A cseh hivatalos feleresztési helyek listája itt található.

Ezen feleresztési helyekre a cseh szövetség feleresztési felelősüket jelölt ki, akik koordinálják és felügyelik a verseny startját. Ezen személyeket a versenyszervezőnek előzetesen értesíteni kell a startról.

Cseh feleresztések esetén a listában található feleresztési felelősnek a helyszínen 200 CZK (8 eur) összeget kell fizetni. Amennyiben több autó végzi egyidőben a feleresztést, akkor autónként 100 CZK (4 eur) összeget kell fizetni.

 

Szlovákia

A szlovák feleresztési helyek listája itt található.

A hozzászólások le vannak tiltva.