Körlevél kerületeknek, határidőkről

Tisztelt Sporttársak!

A 2017. október 28-án tartott közös tanácskozás alapján ezúton küldök néhány fontos információt illetve kérlek benneteket bizonyos adatok határidőre történő megküldésére.

Tagnévsor és tagdíj

A mellékletben található a 2018. évre vonatkozó egyesületi adatlap, amely tartalmazza a módosított tagdíjat és kedvezmények is. Az adatlapokat elektronikus úton is le lehet adni. Határidő a kerületek felé történő leadáshoz: 2017. november 30.

Gumigyűrű

Kérek minden kerületet, hogy 2017. november 10-ig jelezze következő évre vonatkozó gumigyűrű igényét. A megrendelési, beszerzési lehetőségek nagyon korlátozottak, ezért már most meg kell rendelnünk.

Évkönyv

A Évkönyv anyagának leadási határideje 2017. november 15. E-mail cím: info@postagalamb.hu

Kerületi kiállítások

Kérek minden kerületet, hogy kiállításuk idejét és helyét írásban jelezzék a Szövetségnek november 10-ig.

Kitüntetések

A kitüntetési előterjesztések leadási határideje a Szövetség felé november 30.

Alapszabály módosítások

A Civil törvény és a Ptk. módosításai miatt előírt alapszabály változtatásokat 2017. március 16-ig kellett minden civil szervezetnek végrehajtania.

Az Ellenőrző Bizottság nyomatékosan kéri, amennyiben ezzel kapcsolatban hiányosságaitok vannak, akkor azt sürgősen pótoljátok.

A Bizottság ismételten kéri továbbá, hogy minden kerület tegye hozzáférhetővé honlapján a hatályos alapszabályát.

Minden versenykerület, tagszövetség az alapszabályában kövesse és módosítsa az átalakuló egyesületek, civil társaságok tagsági viszonyát ! A megszűnt egyesületek után alakult civil társaságok nem tagjai automatikusan az eddigi versenykerületüknek, tagszövetségüknek.

 

 

Üdvözlettel:

Bárdos István

elnök

A hozzászólások le vannak tiltva.