Gyászhír -Szabó Ferenc-

Megrendülve tudatjuk, hogy Szabó Ferenc Sporttársunk az M-10 Sióagárd Civil Társaság tagja 2024. január 7-én, életének 75. évében hosszú, türelemmel viselt betegségét követően elhunyt.

1985-től, 2017-ig az M-09 szekszárdi egyesület tagja, hosszú időn keresztül egyesületi titkárként tevékenykedett. Galambászata terén komoly értékeket, elismerést teremtett, számtalan alkalommal nyert komoly bajnokságokat a galambjai szinte minden távon kiváló eredményeket értek el

Sikeres volt a galambok tartástechnológiája és a felkészítése terén is. Sokszor úgy tűnt mintha a galambjai ellátására egészségére nagyobb gondot fordított volna mint a saját magáéra.

A postagalambsportban végzett munkásságáért, kimagasló tenyésztői és versenyzői eredményeinek elismeréseként 2013. március 10-én a Magyar Postagalamb Sportszövetség a Postagalambsportért Érdemérem Ezüst fokozatát adományozta.

  1. októberében megalakuló M-10 Sióagárd Civil Társaság alapító tagjaként a postagalamb tenyésztést, versenyzést halála napjáig, megromlott egészségi állapota ellenére is aktívan folytatta. Halálával az M-10 egyesületet, postagalambsportot komoly veszteség érte.

Szabó Ferenc Sporttársunk temetése, búcsúztatása 2024. január 24-én szerdán 13 órakor   Szekszárdon az Újvárosi temetőben lesz.

Feri fájó szívvel búcsúzunk, sporttársaid, barátaid a 20 Délnyugat-Dunántúl Tagszövetség az M-09 Szekszárd Egyesület és az M-10 Civil Társaság tagság Nyugodj békében, emléked örökre megőrizzük.

 20 Délnyugat-Dunántúl Tagszövetség az M-09 Szekszárd és M-10 Sióagárd tagsága

A hozzászólások le vannak tiltva.