SVB alakuló ülés kivonat 2022.05.04.

Jegyzőkönyv kivonat az SVB. alakuló üléséről

 

2022.05.04-én megalakult az új Sportszövetségi Versenybizottság, melynek tagjait az Sportszövetség elnöksége a 2./2022.04.26 számú határozatában foglaltak szerint elfogadta!
SVB. elnök: Mátyók György, tagok: Barna Ákos; Harsányi Árpád; Hortai András; Nagy-Varga Viktor; Nyitrai János; Takács Ferenc; Tompa Zsolt; Viglidán Péter
Az SVB. munkáját segítő tagok: Mihalik Csaba Alelnök, Mészáros János Elnökségi tag

A tagok egyenkénti, rövid bemutatkozása után  Mátyók György ismertette a új SVB-re váró feladatokat és a munka elvégzésére vonatkozó terveket.

 

  • A szezon megkezdésével máris jelentős mennyiségű feladat hárul a bizottságra. Elsősorban a szállítások, illetve a versenyekkel kapcsolatos ellenőrzések, illetve az azokkal kapcsolatos irányelvek meghatározása a legfőbb feladat. Ennek elősegítésére néhány napon belül a versenyszervezők VB-i újabb információkat kapnak. Az ezekben leírt módon kell az ellenőrzéseiket elvégezni, dokumentálni.
  • A szállítások, startvideók ellenőrzésével, valamint a beérkező ellenőrzési jegyzőkönyvek és anyagok nyilvántartásával és áttekintésével 2 – 2 SVB tag került megbízásra. Munkájukat folyamatosan végzik tapasztalataikról beszámolni kötelesek. A versenyszervezők VB-it felhívják az esetleges hiányosságok, hibák kiküszöbölésére.
  • Fontos feladat az egyre inkább terjedő LIVE rendszerek szabályos használatának ellenőrzése, a szabályok és lehetőségek a használó tagokkal való megismertetése.
  • A helyszíni ellenőrzések lebonyolításában minden SVB tag részt vesz országszerte.
  • Ugyancsak feladatokat vállalnak a 2. Családi napon való szervezésben és díj átadásban.

Mészáros János elnökségi, aki az elmúlt időszakban megbízott SVB elnöki feladatokat látott el, a továbbiakban is együttműködik az SVB-vel. Az SVB és az Elnökség közötti szoros kapcsolattartáson túl feladata a szabályok karbantartása, a nemzeti szintű versenyek szervezésében, eredményszámolásában, a díjazások előkészítésében való részvétel, továbbá az eredményszámoló programban a tenyésztői dúckoordináták ellenőrzése, esetleges beállítások elvégzése.

A napi operatív feladatok irányítója Mátyók György SVB elnök.

Az Elnökség nevében is köszönetet szeretnénk mondani az előző versenybizottság tagjainak az eddig végzet munkájukért. További sikeres versenyzést és egészségben gazdag évet kívánunk nekik!

Mátyók György
SVB Elnök

A hozzászólások le vannak tiltva.