A 2016. július 16-i Nemzeti Verseny útmutatója

Magdeburg – Szuper Kupa – Kállay Derby –2-több éves Olimpiai gyűrűs verseny

Praha-Dubec –  1 éves Olimpiai gyűrűs verseny

1. Minden olimpiai gyűrűs versenygalambra ellenőrző matricát kell feltenni – az országos Központi gyűjtőhelyen és a tagszövetségi szállításnál az egyesületi gyűjtőhelyeken is!
Az olimpiai gyűrűs galambokat fel kell írni gyűrűszám szerint és mellé kell ragasztani az ellenőrző matricát. Ezeket az ellenőrző papírokat egyesületenként a tagszövetség VB elnökéhez kell a gyűjtés után eljuttatni illetve a Pannon Maraton Klub esetén a szállító jármű Kecskeméten adja le Bagaméri Lászlónak, akik a jelentések beérkezte után ellenőrzik, majd a verseny bontási jegyzőkönyveivel együtt a szövetségbe küldik el.

A tenyésztőnek az első olimpiai és derby gyűrűs galambját le kell jelentenie az egyesületi VB által megbízott sporttársnak fél órán belül, aki tovább jelenti az általa összegyűjtött jelentéseket a Tagszövetségi VB-nek. A Tagszövetségi VB a kapott jelentéseket összegzi és a http://www.galambom,.hu/  oldalra rögzíti.
A jelentés elmulasztása az esetleges pénzdíj elvesztését vonja maga után!

2. A Praha- Dubec-i versenyre  gyűjtőhelyekről a szállító autó hozza el az ellenőrző matricázás jegyzőkönyveit  illetve az összesítőket.
3. Minden  gyűjtőhelyről, amelyre nem megy a versenyre szállító gépjármű, a benevezett és felcímkézett galambokat a Versenyszabályzat 8§ előírásának megfelelően kell a legközelebbi kijelölt gyűjtőhelyre szállítani. A ketrecekre sorszámozott ellenőrző plombát kell tenni, amit az átpakolásnál ellenőrizni kell.

Matricát és  plombát a Sportszövetségben lehet igényelni.

 

Konrád János

SVB elnök

 

Ellenőrző ív matricához – Magdeburg

Ellenőrző ív matricához – Prága

A hozzászólások le vannak tiltva.